Eladó Parfümök!

Ár: 12 Ft
Feladás dátuma: nov. 21., 15:15
Kapcsolatfelvétel
Bolgya Anita (2)
Telefonszám: 06706306041

Régió

Pest megye Klapka György u. 25, 2360
Település Gyál
Eladó a képeken látható 2db parfüm és 1db testpermet! Tökéletes karácsonyi ajándéknak! 12.000 Ft db áron!
1.Az ANCESTRY in Paris: az éjszaka nyíló jázmin színtiszta illóolaját tartalmazza, amely tökéletesen elegyedik a friss virágok és a zöld levelek illatával, valamint a fehér pézsma és a rózsafélék fülledt jegyeivel.
A mámorító párizsi éjszakákat idéző illat egy drágakőre emlékeztető, csodálatos éjkék üvegcsében kapható. 2.Ancestry: A bergamott, a citrom és a fekete ribiszke harmonikus szerkezetet alkotnak, melyben az egyiptomi jázmin és a gyöngyvirág jegyei az időtálló érzékiséggel ötvöződnek. A szívjegyet alkotó fehér pézsma és a borostyán hamisítatlan eleganciát kelt: ellenállhatatlan, ugyanakkor kifinomult. Az időtálló stílus tökéletes kifejezése. 3.Testpermet: A citrom és a nektarin elegye a színtiszta felfrissülés jegyeivel ér el a lelkéhez, melyet a frézia, a rózsa és a pézsma illata egészít ki, felidézve a gyöngéd törődés érzését. Fedezze fel ezt a fenséges, divatos testpermetet, melynek E-vitamin- és olajtartalma puhábbá teszik bőrét, és egész testét sugárzó ragyogással töltik be! Kóstoljon bele a frissítő érzésbe, és élje át a WISTFUL AROMA felpezsdítő ereje!

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 6196
Megtekintve: 21
Expires: dec. 19., 15:15

Hasznos lehet

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy sorozatos szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk. Tovább...