Céges

Raid darabolókorong eladó, Kazincbarcika

Ár: 6 000 Ft
Feladás dátuma: márc. 23., 18:22
Kapcsolatfelvétel
Orosz Ádám (1)
Telefonszám: 06203479591

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcika, Szèchenyi 112., 3700
Település Kazincbarcika
Állapot Kifogástalan
Raid profi darabolókorong 125x1.0x22.2mm

Roid profi darabolókorong
125x1.0x22.2mm
25db-6000Ft
100db-25.000Ft
400db-92.000Ft

-Szállítási díj vevő terhère-
-Szállítás előreutalással vagy postai utánvèttel/postai csomagpontra/címre-
-akár számlakèpes-

Email elèrhetősèg: oadam4044@gmail.com

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5045
Megtekintve: 52
Expires: ápr. 20., 18:22

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.