Áron alul földterület
Sürgős

Áron alul földterület

Ár: 38 000 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 08., 17:52
Kapcsolatfelvétel
Valentné Lakatos (1)
Telefonszám: 06702331251

Régió

Pest megye , 2200
Telekméret (m2) 38000
Település Monor
Áron alul földterület Eladó 38000 nm. Ma3 minősítésű.

Eladó Földterület Monoron a 4-es főútról jól megközelíthető, de mégis nyugodt környezetben. A terület nagysága 38000nm. Írányár:1000ft/nm. Igény esetén több területre is fel lehet osztani, akár lakóházak, kamion park is építhetők rá! Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bátran!

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4651
Megtekintve: 13
Expires: febr. 05., 17:52

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.