Sürgős

KUKA robot gépek

Feladás dátuma: máj. 18., 11:05
Kapcsolatfelvétel
Buzás Gábor (1)
Telefonszám: +36704321819

Régió

Hajdú-Bihar megye Hajdúszoboszló, Rákóczi u., 4200
Település Hajdúszoboszló
Cégünk a Léda Vitál Kft 4 darab 6 tengelyes ipari KUKA KR 200-2 COMP robottal rendelkezik. Partnereket keresünk bérlet

Cégünk a Léda Vitál Kft 4 darab 6 tengelyes ipari KUKA KR 200-2 COMP robottal rendelkezik. Partnereket keresünk bérleti viszonyra,sorozatgyártáshoz Magyarország területén .Minden megoldás érdekel bennünket.
Tel:+36/70 4321819

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5340
Megtekintve: 127
Expires: jún. 15., 11:05

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.