Ingatlanértékesítő, Dunaharaszti
Ingyen

Ingatlanértékesítő, Dunaharaszti

Feladás dátuma: jan. 08., 10:49
Kapcsolatfelvétel
A-Z Home Kft (2)
Telefonszám: +36307239493

Régió

Pest megye Dunaharaszti, 2330
Település Dunaharaszti
Ingatlanértékesítő

Munkahelyet váltanál? Szeretnél a magad ura lenni? Saját időbeosztásod szerint dolgozni? Modern munkakörnyezetben kiemelkedő bért keresni?
Akkor köztünk a helyed!
Gyömrőn és Fóton már sikerre vittük irodáinkat.
Ezen sikerek megismétléséhez keresünk partnereket az újonnan nyíló irodánkba, a dél-pesti agglomerációban.
Családias hangulat vár nálunk, ahol a kollégák minden segítséget megadnak neked ahhoz, hogy sikeres legyél!
A többi csak rajtad múlik! Kezdhetjük a közös munkát?
Ha igen, küldd el fényképes önéletrajzod erre a címre: dunaharaszti@dh.hu
Vagy jelentkezz telefonon: 06/30 723 94 93

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4648
Megtekintve: 18
Expires: febr. 05., 10:49

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.