Befektetőt, hitelezőt keresek
Sürgős

Befektetőt, hitelezőt keresek

Ár: 22 000 000 Ft
Feladás dátuma: jan. 12., 15:34
Kapcsolatfelvétel
Móri Róbert (1)
Telefonszám: 06704119514

Régió

Heves megye
Település Atkár
Atkáron, Gyöngyöstől mintegy 14 km-re turisztikai vállalkozásnak és saját részre vásárolnák családi házat.
Atkáron, Gyöngyöstől mintegy 14 km-re turisztikai vállalkozásnak és saját részre vásárolnák családi házat. Az ingatlan 120nm, 6500 nm telekkel. Többféle vállalkozásra alkalmas. Az igényelt tőke 22 millió Ft. Megtérülés 1 év 20 % kamattal. Vagy megegyezés szerint. Bővebb információ telefonon

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4681
Megtekintve: 19
Expires: febr. 09., 15:34

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.