Céges

B E S T A Q U A R I S T I C S

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: ápr. 03., 15:24
Kapcsolatfelvétel
Bestaquaristics (1)
Telefonszám: +36 /50 -120.2224https://www.bestaquaristics.hu/
Weboldal megtekintése

Régió

Fejér megye Dunaújváros, Bercsényi Miklós utca 2., 2400
Település Dunaújváros
Akvarisztikai Webáruház- és Bolt
2400 Dunaújváros, Bercsényi Miklós utca 2.
( volt Bánki Donát _Gimnázium )
#
+36 /50 -120.2224
info.bestaquaristics@gmail.com
| www.bestaquaristics.hu

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5108
Megtekintve: 89
Expires: jún. 26., 15:24

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.