Céges

Hirdetés a weben, marketing szolgáltatások 2002 óta, referenciák

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: jan. 29., 12:12
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 0649411591www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, 3400
Település Mezőkövesd
Céges és magán hirdetések, webpromóció. Fix-, sikerdíjas és ingyenes megoldások, kampány szervezés, új akciók.

 

Új ingyenes webpromóciós szolgáltatás 2020. 05. 01-től 2020. 05. 31-ig a hirdetések eredményességének növeléséhez! A részletekről hírlevélben adunk tájékoztatást, illetve érdeklődjön az alábbi e-mai címek valamelyikén. (Az ajánlat lejárt, de hasonló rövidesen várható.)

 

Már több mint 18 éve dolgozunk a netes piactéren, a szolgáltatásainkról összefoglalót, magunkról pedig egy rövid ismertetőt és referenciákat olvashat az alábbi linkre klikkelve:

Szolgáltató oldal

A jelen hirdetésben szereplő referencia képeket a teljesség igénye nélkül válogattuk a közel két évtizedből: Eladó plaza áruház, üzemcsarnok, panzió, repülőtér, telephely, ingatlan projekt, étterem és hotel.

Hungaromax Online Reklám
H-3400 Mezőkövesd, Sas u. 20.
Tel.: 06 49 411 591 ; 06 20 29 59 185 munkaidőben
E-mail: info@hungaromax.com ; kapcsolat@hungaromax.hu 

Weboldal ; Irányelvek, feltételek ; Gyakran ismételt kérdések ; Ingyenes hirdetés ; Facebook oldal 

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 2056
Megtekintve: 1678
Expires: szept. 30., 12:12

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.