Céges

Hirdessen nálunk, online szolgáltatások 2002 óta, referenciák

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: jan. 29., 12:12
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 0649411591www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén
Település Mezőkövesd
Eladó ingatlan, befektetés, vállalkozás és más üzleti hirdetés. Fix- és sikerdíjas megoldások, reklám kampány szervezés.

Már több mint 16 éve dolgozunk a netes piactéren, a szolgáltatásainkról összefoglalót, magunkról pedig egy rövid ismertetőt és referenciákat olvashat az alábbi linkre klikkelve:

Szolgáltató oldal

Hungaromax Online Reklám
H-3400 Mezőkövesd, Sas u. 20.
Tel.: 06 49 411 591 ; 06 20 29 59 185 munkaidőben
E-mail: info@hungaromax.com
Web: https://www.hungaromax.com
Irányelvek, feltételek: https://www.hungaromax.com/iranyelvek.html
Gyakran ismételt kérdések: https://www.hungaromax.com/faq.html
Ingyenes hirdetési szolgáltatás: https://hungaromax.hu 
Facebook: https://facebook.com/hungaromax 

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 2056
Megtekintve: 694
Expires: ápr. 21., 12:12

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.