Céges

Üzletfejlesztés, piackutatás a FÁK államokban, az egykori Szovjetunió területén

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: dec. 01., 09:24
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén
Település Miskolc
Üzletfejlesztés, piackutatás elsősorban Ukrajna, Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán területén.

Figyelmébe ajánljuk több évtizedes tapasztalattal rendelkező miskolci partnerünk szolgáltatásait, melyek elsősorban Ukrajna, Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán területére, de igény esetén bármelyik volt szovjet tagállamra kiterjedhetnek. Szakfordítás, tolmácsolás, üzleti tanácsadás; részletes információkat ezen a linken talál:

Piackutatás, üzletfejlesztés

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4554
Megtekintve: 281
Expires: jún. 30., 09:24

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.