Céges

Makro szálak beton acél helyett!

Ár: 4 690 Ft
Feladás dátuma: nov. 14., 16:55
Kapcsolatfelvétel
Betonszál webshop (5)
Telefonszám: +36-70/335-2225https://betonszalshop.hu/
Weboldal megtekintése

Régió

Országos
Település Miskolc
Miért válaszd a polipropilén betonszálat a hagyományos betonacél háló, avagy a hegesztett háló helyett?
Olcsóbb. Akár 70 %-al olcsóbb kivitelezés, mint a betonhálóval. A makroszálból sokkal kevesebbre van szükség, ez miatt is olcsóbban lehet megvalósítani velük a betonszerkezeteket.

Gyorsabb és egyszerűbb elhelyezés. A makroszálat könnyebb és gyorsabb elhelyezni a betonban, mint a nehéz betonacél hálót. Nem okoz gondot a beszerzése és az elhelyezése sem.

Erősebb és tartósabb beton. Sokkal elasztikusabb és törésállóbb lesz a beton a makroszálaknak köszönhetően. Erősebb beton érhető el makroszálakkal, mint a hagyományos hegesztett hálóval.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 10594
Megtekintve: 55
Expires: júl. 30., 05:54

Hasznos lehet - Kérjük elolvasni

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot vagy sorozatos hibát tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a feladó kijavítja a hirdetést, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy ismétlődő szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül kikapcsoljuk, de kérésre a döntést megindokoljuk. A fiók helyreállítása csak kapcsolatfelvétel (e-mail, telefon) után lehetséges. Tovább...