Céges

Trixi masszázs szalon - Frissítő svédmasszázs - Masszőr Mezőkövesden

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: okt. 16., 17:43
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: A hirdetésben

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Bevásárló udvar, 3400
Település Mezőkövesd
Frissitö, lazító svédmasszázs a hét minden napján.

Mezőkövesden, a Bevásárló udvarban, Demeterné Pallagi Beatrix masszőr várja Kedves Vendégeit hétfőtől vasárnapig. Időpont egyeztetés telefonon:

30 / 797 58 86

Szolgáltatások:

- Svédmasszázs
- Elektromos (fogyasztó) szaunaöv
- Digital Therapy Massage

 

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4364
Megtekintve: 287
Expires: szept. 30., 17:43

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.