Céges

Újszerű családi ház eladó, Nyíregyháza

Ár: 39 900 000 Ft
Feladás dátuma: márc. 20., 09:16
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (46)
Weboldal megtekintése

Régió

Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza, 4400
Állapot Újszerű
Szobák 4 szoba
Fűtés Gázfűtés
Alapterület (m2) 236
Telekméret (m2) 1148
Település Nyíregyháza
Belváros közeli, újszerű, kétgenerációs családi ház sok lehetőséggel. Csere is szóba jöhet. Referencia hirdetés.

Az ingatlan elkelt, a hirdetés bemutató, referencia célokat szolgál.

Az ingatlanról részletes ismertetőt és további fotókat az alábbi linkre kattintva talál:

Eladó családi ház, Nyíregyháza

Kiemelt partner szolgáltatások

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 19
Megtekintve: 778
Expires: márc. 08., 09:16

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.