Vásárolja meg ingatlana felét most, felét később

Ár: 4 500 000 Ft
Feladás dátuma: dec. 16., 14:57
Kapcsolatfelvétel
Iklódi Izabella (1)
Telefonszám: 06305821887

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Bükkszentkereszt, Petőfi u. 8, 3557
Állapot Felújított
Szobák 2 szoba
Fűtés Egyedi fűtés
Alapterület (m2) 100
Telekméret (m2) 600
Település Bükkszentkereszt
Befektetők figyelem! Haszonélvezettel terhelten (70 éves özvegyasszony) eladó egy családi ház 1/2 tulajdonjoga!

Az ingatlan tulajdonsagai felújított
Műanyag nyílászárók, szigetelt falak.
Alsószinten található tornác/folyosó
Nappali
Ebédlő/konyha
Zuhanyzó/wc
Emelet félkész állapotban, szigetelve, gipszkartonozva
Egy szoba kialakítva, laminált padlós erkélyes
(Későbbiekben igeny szerint alakitható, nappali, fürdőszoba)A későbbiekben egymástól függetlenül külön bejárattal is használható a két szint.
Így akár két különálló kis lakast is ki lehet alakitani
A fűtést az alsó szinten két fal közzé épített vízkeringetős cserépkályha, a felső szintet az ebből eredő radiátorok biztosítják
Az ingatlan Bükkszentkereszten buszmegallóhoz, bolthoz, postához közel fekszik.
Kitűnő lehetőség hosszabbtávú befektetéshez, hiszen így olcsóbban juthat ingatlana feléhez, és elővásárlási joghoz a másik feléhez

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4595
Megtekintve: 80
Expires: febr. 10., 14:57

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.