Céges

Eladó kereskedelmi és vendéglátós célra is alkalmas ingatlan Dunaújváros mellett

Ár: 62 000 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 12., 18:52
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (48)
Telefonszám: 06202959185www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Fejér megye Dunaújváros, 2400
Alapterület (m2) 390
Telekméret (m2) 1800
Település Dunaújváros
Befejezésre váró, lakás és üzleti célra is kiváló ingatlan, gyönyörű környezetben, dunai panorámával.

Eladó egy 1800 m2-es telken álló, új építésű, kétszintes, 2 garázsos, dunai örökpanorámás, 390 m2 össz. alapterületű (ebből 150 m2 lakáscélú), Kft. tulajdonát képező, befejezésre váró épület. Kb. 50 %-a még igény szerint kialakítható. Egy részében jelenleg HACCP-vel, működési engedéllyel rendelkező melegkonyhás vendéglő és kettő kiadható szoba van. A kiváló helyen lévő ingatlan ideális lakásnak vagy céges bázisnak egyaránt.
Irányár: 62 M HUF + ÁFA

Az ajánlat a több nyelvű oldalunk befektetés szekciójából átvéve. A Kiemelt partner linkre kattintva bővebben olvashat szolgáltatásainkról.

Még több befektetési ajánlat

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4683
Megtekintve: 302
Expires: szept. 30., 18:52

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.