Céges

Eladó kereskedelmi és vendéglátós célra is alkalmas ingatlan Dunaújváros mellett

Ár: 62 000 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 13., 00:52
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (26)
Telefonszám: 06202959185www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Fejér megye Dunaújváros, 2400
Alapterület (m2) ---
Telekméret (m2) ---
Település ---
Befejezésre váró, lakás és üzleti célra is kiváló ingatlan, gyönyörű környezetben, dunai panorámával.

Eladó egy 1800 m2-es telken álló, új építésű, kétszintes, 2 garázsos, dunai örökpanorámás, 390 m2 össz. alapterületű (ebből 150 m2 lakáscélú), Kft. tulajdonát képező, befejezésre váró épület. Kb. 50 %-a még igény szerint kialakítható. Egy részében jelenleg HACCP-vel, működési engedéllyel rendelkező melegkonyhás vendéglő és kettő kiadható szoba van. A kiváló helyen lévő ingatlan ideális lakásnak vagy céges bázisnak egyaránt.
Irányár: 62 M HUF + ÁFA

Az ajánlat a több nyelvű oldalunk befektetés szekciójából átvéve. A Kiemelt partner linkre kattintva bővebben olvashat szolgáltatásainkról.

Még több befektetési ajánlat

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4683
Megtekintve: 1732
Expires: júl. 01., 00:52

Hasznos lehet - Kérjük elolvasni

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot vagy sorozatos hibát tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a feladó kijavítja a hirdetést, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy ismétlődő szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül kikapcsoljuk, de kérésre a döntést megindokoljuk. A fiók helyreállítása csak kapcsolatfelvétel (e-mail, telefon) után lehetséges. Tovább...