Céges

Eladó kereskedelmi és vendéglátós célra is alkalmas ingatlan Dunaújváros mellett

Ár: 62 000 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: jan. 12., 18:52
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (44)
Telefonszám: 06202959185www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Fejér megye Dunaújváros, 2400
Alapterület (m2) 390
Telekméret (m2) 1800
Település Dunaújváros
Befejezésre váró, lakás és üzleti célra is kiváló ingatlan, gyönyörű környezetben, dunai panorámával.

Eladó egy 1800 m2-es telken álló, új építésű, kétszintes, 2 garázsos, dunai örökpanorámás, 390 m2 össz. alapterületű (ebből 150 m2 lakáscélú), Kft. tulajdonát képező, befejezésre váró épület. Kb. 50 %-a még igény szerint kialakítható. Egy részében jelenleg HACCP-vel, működési engedéllyel rendelkező melegkonyhás vendéglő és kettő kiadható szoba van. A kiváló helyen lévő ingatlan ideális lakásnak vagy céges bázisnak egyaránt.
Irányár: 62 M HUF + ÁFA

Az ajánlat a több nyelvű oldalunk befektetés szekciójából átvéve. A Kiemelt partner linkre kattintva bővebben olvashat szolgáltatásainkról.

Még több befektetési ajánlat

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4683
Megtekintve: 1469
Expires: márc. 31., 18:52

Hasznos lehet - Kérjük elolvasni

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot vagy sorozatos hibákat tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy ismétlődő szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül kikapcsoljuk, de kérésre a döntést megindokoljuk. A fiók helyreállítása csak kapcsolatfelvétel (e-mail, telefon) után lehetséges. Tovább...