Sürgős

Eladó villa, apartmanház, Horvátország, Dél-Dalmácia

Ár: 270 000 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: nov. 19., 09:02
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 06 20 29 59 185http://www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Határon túl
Alapterület (m2) 490
Telekméret (m2) 617
Település Dalmácia
Eladó dalmáciai viszonylatban is kiváló klímájú helyen egy nagyszerű fekvésű villa, apartmanház.

 

Az ingatlan a mediterrán Dél-Dalmáciában, egy gyönyörű kisvárosban található. Az apartmanból kiváló kilátás van a tengerre (a vízpart légvonalban 40 m), kikötőre (jacht és komp), és a lenyűgöző, több mint 900 méter magas hegyre. A környéken narancs, mandarin, szőlő és olajfa ültetvények vannak. A város még a dalmát viszonyok között is egyedülálló a mediterrán mikroklímája okán, májustól október végéig tart a szezon, de az év további részében is remek pihenőhely az adriai üdülők számára, mert tél közepén sem ritka a 10-16 C° fokos hőmérséklet ragyogó napsütéssel. Megközelítése a közeljövőben már végig autópályán lehetséges, de Dubrovnikig repülővel is megoldható. Az ingatlan mind magán, mind pedig üzleti célra kiválóan alkalmas. Az eladó igény esetén az eladási ár egy részére hitelfizetési lehetőséget is ad.

További részleteket az ingatlanról a több nyelvű oldalunk külföldi befektetés szekciójában olvashat:

Külföldi befektetési ajánlatok

 

Kiemelt partner

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 1744
Megtekintve: 1185
Expires: szept. 30., 09:02

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.