Céges

Könyvesbolt az Astoriánál, olcsó könyvek, online könyvrendelés

Ár: 100 Ft
Feladás dátuma: szept. 24., 11:17
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 06 20 29 59 185https://konyvudvar.net
Weboldal megtekintése

Régió

V. kerület, Budapest Múzeum krt. 7., 1053
Település Budapest
Közel 25 éve a piacon - Nem kell a futárra várni - Ingyenes postázási lehetőség - 100 Ft-os Könyvudvar

A Könyvudvar egy diszkont könyvesbolt, ahol nem használt, de korábbi megjelenésű könyveket forgalmazunk az utóbbi 25 év könyvkiadói terméséből. A könyvbarátok kultikus helyének nevezett minket egyik törzsvásárlónk és valóban számos cím az országban csak nálunk kapható. Profilunk a társadalomtudományok és szépirodalom mellett a szórakoztató-, ismeretterjesztő-, és a gyerekirodalom. Másik specialitásunk az árképzésünk, akár az antikvár árakhoz képest is jóval olcsóbb...
Ismerkedjen meg velünk: https://konyvudvar.net Tel: (061) 338-3648

 

Kiemelt partner

 

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 1196
Megtekintve: 1020
Expires: szept. 30., 11:17

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.