Keres

Margaréta eladó, szálra vagy csokrosan is rendelhető, leköthető, Mezőkövesd

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: máj. 30., 14:44
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 06202959185

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Sas u. 20., 3400
Település Mezőkövesd
Virágboltok, éttermek, viszonteladók figyelmébe: vágott virág, margaréta eladó, nagyobb tételben is.

Kb. június első hetétől virágzik, szép, de nem túl igényes kerti vágott virág, rendezvényekre kiváló, vagy akár éttermeknek csokrosan az asztalokra is, ár megegyezés szerint. Tartós, kedvelt dekoráció, palántát egész évben eladunk. A linkre klikkelve az őszi palántázás képei alapján jól látszik, mennyire hálás növény.

 

 

Kiemelt partner

 

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4024
Megtekintve: 848
Expires: júl. 23., 14:44

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.