Házhoz

OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS BÚTOR SZÁLLÍTÁS FUVAROZÁS - TEHERTAXI BUDAPEST

Ár: 3 000 Ft
Feladás dátuma: júl. 17., 09:30
Kapcsolatfelvétel
Győrfy Ádám (2)
Weboldal megtekintése

Régió

XIV. kerület, Budapest , 1144
Település Budapest
Olcsó Azonnali Albérleti Költöztetés Bútor és Háztartási gépek szállítása minden nap.
Gyorsan és olcsón megoldhatja albérleti költözéseit, Bútorok és Háztartási gépek szállítását a hét minden napján, hétvégén is. Költségkímélő ajánlatainkból választhat! Szállítása lehet kiállási díj nélküli FIX díj, vagy Költözések óra díjjal 3,000.-/óra,(2.óra alap). Az óraídj tartalmazza Bp, területén megtett út díjját is, (de a rakodást nem).
Budapest területén nincs km díj, vagy hétvégi felár. Rendelhet csak sofőrös járművet, vagy igény szerinti rakodást. Bútorok, háztartási gépek kiszállítása, elszállítása azonalra is kérhető! Hivhat azonnalra a 06-20-517-3572 számon vagy előrendelhet.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 10302
Megtekintve: 77
Expires: dec. 04., 09:30

Hasznos lehet - Kérjük elolvasni

A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot vagy sorozatos hibát tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a feladó kijavítja a hirdetést, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó vagy ismétlődő szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül kikapcsoljuk, de kérésre a döntést megindokoljuk. A fiók helyreállítása csak kapcsolatfelvétel (e-mail, telefon) után lehetséges. Tovább...