Eladó Daewoo Lanos 1.6

Eladó Daewoo Lanos 1.6

Ár: 450 000 Ft Alkuképes ár!
Feladás dátuma: márc. 28., 09:20
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (46)
Telefonszám: 06 20 29 59 185www.hungaromax.com
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Sas u. 20., 3400
Évjárat 1997
Futott km 138000
Üzemanyag Benzin
Állapot Átlagos
Cm3 1600
LE 106
Kivitel Sedan
Település Mezőkövesd
Átlagosan használt Daewoo Lanos korához képest jó állapotban.
Tíz éve egy tulajnál lévő Daewoo Lanos, kizárólag családi használatban, aránylag keveset futott, minden javítás, vizsga és egyéb költség 2007 óta vezetve. Műszaki 2017 novemberig. Fotók később.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 28
Megtekintve: 462
Expires: márc. 17., 11:20

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.