Ingyen

Hirdetés kiemelés a Hungaromax oldalain

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: szept. 24., 12:23
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (42)
Telefonszám: 06 20 29 59 185https://www.facebook.com/hungaromax
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén
Település Országos
Nyári akció július 17-ig! Emelje ki hirdetését ingyenesen nálunk, részletekért kattintson!

Egy hetes díjmentes kiemelést kap minden olyan hirdetés, amelynek feladója lájkolta az oldalunkat a Facebook-on, vagy megosztotta valamelyik bejegyzésünket, vagy magát az oldalt. Amennyiben Ön is hirdet nálunk és érdekli az ajánlat, kérjük mindenképpen jelezni, ha bármelyik feltételt teljesíti. Egyúttal a kiemelendő hirdetést is megnevezheti. Ha Ön már lájkolja az oldalunkat, sőt bejegyzés megosztása is van, egyszerűen válassza magát az oldalt vagy egy másik bejegyzést a megosztáshoz, és az ajánlat a lejárati határidőig ugyanúgy érvényes. Legújabb lehetőségként a feltétel teljesítésének számít, amennyiben csatlakozik adás-vétel csoportunkhoz, és megosztja azt: https://www.facebook.com/groups/hungaromax/ 

A kiemeléssel kapcsolatos értesítésre (amely történhet a Facebook-on vagy az alábbi elérhetőségeken, javasolt az e-mail cím) 24 órán belül válaszolunk, a kiemelésre 48 órán belül kerül sor. Az egy hetes időtartam természetesen a kiemelés kezdetétől indul.

Az oldalunk: https://www.facebook.com/hungaromax 

Extra ajánlat: Amennyiben lájkolja oldalunkat + megoszt egy bejegyzést róla + csatlakozik hirdető csoportunkhoz és megosztja azt: 2 hetes kiemelést állítunk be az Ön saját hirdetésének.

Email: kapcsolat@hungaromax.hu
Tel: 06 20 29 59 185

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 1197
Megtekintve: 973
Expires: dec. 31., 12:23