Ingyen

Díjmentes hirdetés kiemelés a Hungaromax oldalain

Ár: 1 Ft
Feladás dátuma: szept. 24., 12:23
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (47)
Telefonszám: 06 20 29 59 185https://www.facebook.com/hungaromax
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén
Település Országos
Nyári akció július 12-től július 18-ig! Egy hét díjmentes kiemelést kap, ha bármelyik egyszerű feltételt teljesíti.

Egy hetes díjmentes kiemelést kap minden olyan hirdetés, amelynek feladója lájkolta az oldalunkat a Facebook-on, vagy megosztotta valamelyik bejegyzésünket, vagy magát az oldalt. Amennyiben Ön is hirdet nálunk és érdekli az ajánlat, kérjük mindenképpen jelezni, ha bármelyik feltételt teljesíti. Egyúttal a kiemelendő hirdetést is megnevezheti. Ha Ön már lájkolja az oldalunkat, sőt bejegyzés megosztása is van, egyszerűen válassza magát az oldalt vagy egy másik bejegyzést a megosztáshoz, és az ajánlat a lejárati határidőig ugyanúgy érvényes. Legújabb lehetőségként a feltétel teljesítésének számít, amennyiben csatlakozik adás-vétel csoportunkhoz, és megosztja azt: https://www.facebook.com/groups/hungaromax/ 

A kiemeléssel kapcsolatos értesítésre (amely történhet a Facebook-on vagy az alábbi elérhetőségeken, javasolt az e-mail cím) 24 órán belül válaszolunk, a kiemelésre 48 órán belül kerül sor. Az egy hetes időtartam természetesen a kiemelés kezdetétől indul.

Az oldalunk: https://www.facebook.com/hungaromax 

Extra ajánlat: Amennyiben lájkolja oldalunkat + megoszt egy bejegyzést róla + csatlakozik hirdető csoportunkhoz és megosztja azt: 2 hetes kiemelést állítunk be az Ön saját hirdetésének.

Email: kapcsolat@hungaromax.hu
Tel: 06 20 29 59 185

Az akció 2020. 07. 12-től 2020. 07. 18-ig érvényes!

 

Megjegyzés: A hirdetés két referencia képet is tartalmaz.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 1197
Megtekintve: 1346
Expires: szept. 30., 12:23

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.