Ingyen

Dolgozz otthonról!

Alkuképes ár!
Feladás dátuma: ápr. 22., 21:54
Weboldal megtekintése

Régió

Nógrád megye Vanyarc, 2688
Település Vanyarc
Legyen saját webáruházad, hosszútávra tervezz!
Alkalmazkodj a változásokhoz!
Vedd a kezedbe a jövőd!
Most egy zseniális lehetőségen keresztül te is kiveheted a részed az e-kereskedelem hihetetlen forgalmából!
Legyen saját dropshipping webáruházad!


Nincs más dolgod, mint affiliate linkedet használva reklámozod webáruház termékeit és szolgáltatásait, mintha az a sajátod lenne, vásárlás esetén minden infrastrukturális kérést társaság webáruháza, a ZAMNIA biztosít, affiliate tevékenységedért pedig jutalékot fizet a megvalósult forgalmak függvényében.
Hát nem fantasztikus? Saját webáruház rizikó és tőkeigény nélkül!

btvjmu.zamnia.com
nedemari.freedomxpressglobal.com

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5248
Megtekintve: 41
Expires: jún. 17., 21:54

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.