Építőipari (kőműves és szigetelő) munkát vállalok, Nyíregyháza és környéke
Céges

Építőipari (kőműves és szigetelő) munkát vállalok, Nyíregyháza és környéke

Feladás dátuma: máj. 14., 11:08
Kapcsolatfelvétel
Kesz Kulcs Kft (1)
Telefonszám: 202952004

Régió

Szabolcs-Szatmár-Bereg Bethlen Gábor utca 46, 4400
Település Nyíregyháza
Építőipari munkát vállalok - Kőműves munkálatokat - Szigetelési munkák teljes kivitelezése -Segéd munka erő biztosí

Advert details

Advert ID: 5334
Megtekintve: 28
Expires: jún. 11., 11:08

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.