Nehézgépkezelői munkát keresek
Keres

Nehézgépkezelői munkát keresek

Feladás dátuma: dec. 19., 13:54
Kapcsolatfelvétel
Horváth Lajos József (3)
Telefonszám: 06304192109

Régió

Bács-Kiskun megye Katymár, 6455
Település Katymár
Nehézgép kezelői munkát keresek
Munkát vállalnék e kategóriákban.Traktoralapú univerzális földmunkagép,Gumikerekes kotrók,Lánctalpas kotrók,Hidraulikus rakodók(homlokrakodók,forgórakodók,teleszkópos rakodók)Gyalogkíséretű targoncák,Vezetőüléses targoncák.B jogsi van 102kat.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4602
Megtekintve: 31
Expires: febr. 13., 13:54

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.