Cosmo autós biztonsági gyerekülés eladó

Ár: 12 000 Ft
Feladás dátuma: dec. 15., 19:05
Kapcsolatfelvétel
Marczis István (46)
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesd, Sas u. 20., 3400
Település Mezőkövesd
Állapot Újszerű
Alig használt, újszerű állapotban lévő gyermekülés.

Univerzális, 0-18 kg, az oldalán lévő szemléltető ábrák mutatják, hogyan kell bekötni 0-10 kg ill. 9-18 kg közötti gyermekek szállítására. E2, ECE R44/04, billenthető, esztétikus színösszeállítás, Brendonban vásárolt, francia gyártmány.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 3574
Megtekintve: 231
Expires: márc. 25., 07:06

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.