Beaba ételkészítő: Pároló/turmixoló eladó

Ár: 29 000 Ft
Feladás dátuma: okt. 03., 08:32
Kapcsolatfelvétel
Chilf László (6)
Telefonszám: 06306406470

Régió

XXII. kerület, Budapest XXII., 1223
Település Budapest
Beaba ételkészítő: Pároló/turmixoló Eladó.
Beaba márkájú csodálatos babaételkészítő eladó. Ezzel a készülékkel párolhat, turmixolhat, melegíthet egyben, méreténél fogva könnyen hordozható és tisztántartható. Mi ikerpárjaink ellátásához használtuk, és csak azért válnánk meg tőle, mert űrtartalma babáknak van tervezve, különben most is használnánk, mert annyira praktikus és gyors konstrukció. Ára: 29000 Ft.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 3040
Megtekintve: 232
Expires: márc. 18., 10:32

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.