Házhoz

Duguláselhárítás Dunakeszi

Ár: 11 Ft
Feladás dátuma: ápr. 08., 10:31
Weboldal megtekintése

Régió

Pest megye Illyés Gyula utca, 2120
Település Dunakeszi
Alázatosan, maximális hozzáértéssel vállalunk duguláselhárítást, csatornatisztítást, csatorna,-csőkamerázást Dunakeszin.
Dunakeszi helyi lakosaként és szakembereként akár azonnal meg tudom kezdeni a kért duguláselhárítást géppel, vagy womával bontás mentesen, garanciálisan, vagy amikor Önnek megfelelő az időpont.
Cső hibák felderítésében is állunk rendelkezésére clefolyókamerával felszerelkezve. Ha benőtte a gyökér a csövet, vagy zsírtalanításra van szükség, esetleg aknatisztításra, bizalommal számíthat ránk.
Árainkat előre megbeszéljük, azoktól nem térünk el, referenciaként a Dunakeszin található Bauhaust említenénk, akiknél hosszú évek óta segítünk a bajban.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5134
Megtekintve: 23
Expires: júl. 01., 10:31

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.