BMW 530D eladó!

Ár: 1 700 000 Ft
Feladás dátuma: jan. 02., 19:02
Kapcsolatfelvétel
Homoki Géza (1)
Telefonszám: 06303325833

Régió

Bács-Kiskun megye Kecskemét , 6000
Évjárat 2004
Futott km 279854
Üzemanyag Benzin
Állapot Megkímélt
Cm3 2996
LE 218
Kivitel Sedan
Település Kecskemét
BMW 530D eladó!
Eladó a képen látható 530D bmw (E60). Amit tudni kell róla: nagyon megbízható autó, rendszeresen karbantartott, és szervizelt. Speciális alufelnivel rendelkezik, nem dohányzó, gyönyörű állapotban van. Csere nem érdekel.

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 4622
Megtekintve: 121
Expires: jan. 30., 19:02

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.