Céges

LED-es UV lámpa 48 wattos+ajándék!

Ár: 8 990 Ft
Feladás dátuma: máj. 07., 07:02
Weboldal megtekintése

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén , 3672
Település Borsodnádasd
LED-es UV lámpa 48 wattos+ajándék!
48 wattos UV-lámpa hasznos eszköz azoknak a nőknek, akik szeretik a gyönyörű és ápolt körmöket. Segítségükkel a manikűr- vagy pedikűrkezelések még könnyebbé és élvezetesebbé válnak.

Megrendelés, a weboldal megtekintése gombra kattintva!
A levehető alsó rész lehetővé teszi a szükséges higiéniás tisztaság fenntartását, mivel így egyszerűvé válik a tisztán tatás.
A kihúzható táp kábel, megkönnyíti a készülék tárolását és mozgatását.
A készülékben 36 db hatékony LED van, teljes teljesítménye 48W. Ezen felül a lámpa kettős hullámhossz-tartománya 365 nm és 405 nm.

A ház tetején található könnyen hozzáférhető és könnyen használható gombok lehetővé teszik a be-és kikapcsolást.
Időzítője 10, 30, és 60 másodperces sztenderd, valamint 99 másodperces alacsony hőmérsékletű üzemmódra állítható.
Ez lehetővé teszi a készülék működésének az egyéni igényekhez és az aktuális követelményekhez történő igazítását.
A készülék mozgásérzékelővel is rendelkezik. Az érzékelőknek köszönhetően, a készülék automatikusan elindul, amikor behelyezi a kezét.
Ajándék a dobozban: 10 db gél lakk leoldó csipesz!

A Hungaromax nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Advert details

Advert ID: 5296
Megtekintve: 75
Expires: júl. 02., 07:02

Hasznos lehet

- A hirdetéseket a megjelenés után a lehető legrövidebb időn belül ellenőrizzük, a kisebb helyesírási vagy stilisztikai hibákat javítjuk. Ha szabálytalanságot tapasztalunk kikapcsoljuk, de ha a hirdető javítja a problémát, az ismételt megjelentetést elfogadjuk. Kirívó szabálysértés esetén mind a hirdetést, mind a felhasználói fiókot előzetes értesítés nélkül töröljük, de kérésre a döntést megindokoljuk.

- A csalók és szélhámosok kizárása érdekében kérjük a gyanús, magyartalan, vélhetően fordító programmal megírt érdeklődést, eladói választ inkább hagyja figyelmen kívül. Az általuk megadott e-mail címre ne válaszoljon, és lehetőség szerint értesítse az üzemeltetőt. Kapcsolat

- Bár az eladók - érthetően - gyakran kérik előre a hirdetett termék árát, vegye figyelembe, hogy az előre utalás nem mindig biztonságos.

- A személyes megtekintés, fizetés és átvétel garantálja leginkább a megelégedettséget, csökken az utólagos panasz valószínűsége.

- Az eladóval való személyes találkozáshoz célszerű nyilvános helyet választani, azonban a hirdetett terméket így nem mindig lehet megtekinteni.

- A termékhez tartozó eredeti számlát, garanciajegyet, vagy dobozt lehetőség szerint mindig kérje el az eladótól, később még hasznos lehet.

- Bizalmas információt ismeretlen személynek ne adjon ki, és bármilyen gyanús körülmény esetén fokozott óvatossággal, körültekintéssel járjon el.